KAP VERDE

KAP VERDE

Læs mere om KAP VERDE

Read More
LEJLIGHEDER

LEJLIGHEDER

Læs mere her

Read More
KØB/LEJ Lejlighed

KØB/LEJ Lejlighed

KØB/LEJ Lejlighed

Read More
GALLERI

GALLERI

Se fotos fra Kap Verde

Read More
KØB/LEJ
Hvem er vi så... et trekløver, bestående af ejendomsmæglerfirmaet Ernst Sørensen, vores italienske partnere, Cabovento, som kom til øerne for en del år siden og er fastboende og beskæftiger sig med at bygge førsteklasses lejligheder direkte til stranden og så os CapeVerde-Living. Vi er et dansk entrepernørfirma med stor erfaring indenfor byggeri, både under og over grund og som gennem de sidste par år har været på en konstant pendul fart mellem øerne og Danmark og nu med stort lokalt netværk i Kap Verde.
 
Ved at handle med os køber du direkte fra bygherre og handlen gennemføres via dansk ejendomsmægler med garanti for at handle boliger i udlandet.
 
Det betyder helt enkelt, at du er i trygge hænder når du vælger at investere i din drømmebolig sammen via os. Vores erfaring og viden om de udfordringer, der er forbundet med at investere i bolig i udlandet kombineret med vores store kendskab til Kap Verde området, sikrer dig en god investering.
 
Vi hjælper dig igennem hele investeringsprocessen og rådgiver dig individuelt, så du er sikker på at ende med en feriebolig, der imødekommer dine behov.
 
 
Ejendomsmæglerfirmaet Ernst Sørensen                       
Strandgade 77
3000 Helsingør
Telefon: 49 21 70 90
 
Tryg bolighandel i udlandet