KAP VERDE

KAP VERDE

Læs mere om KAP VERDE

Read More
LEJLIGHEDER

LEJLIGHEDER

Læs mere her

Read More
KØB/LEJ Lejlighed

KØB/LEJ Lejlighed

KØB/LEJ Lejlighed

Read More
GALLERI

GALLERI

Se fotos fra Kap Verde

Read More
KAP VERDE
Sal
Hvor er vi ? ... på øen sal, som har international lufthavn og ligger kun ca 6 timers direkte flyvning fra danmark. Sal har med sine knap 20.000 indbyggere et areal på størrelse med Bornholm og har 4 byer. Den største, Espargos "hovedstaden", som ligger 1 km fra lufthavnen, havnebyen Palmeira, en lille men travl by grundet alt import kommer denne vej. Længst mod øst, Salinas. Salinas er en gammel saltmine der ligger i et gammelt vulkankrater, hvor man stadig udvinder salt. Et rigtigt helsested hvor vandet har en saltkoncentration over 60%. Man kan næsten gå på vandet... Et nydelses kurbad for folk med soreasis og så den mest interesante, Santa Maria længst mod syd kun 15 km fra lufthavnen. Her er de fantastiske hvide sandstrande med dejlige boliger direkte til strand og hav. Byen var før for ganske få år siden en lille fiskerflække. Byen består idag af centrum, mod vest hotellerne og mod øst det ny Santa Maria, hvor der bygges med byplanlægning uden højhuse og således, at de huse der i dag ligger i de første rækker til strand ikke imorgen mister deres udsigt.
 
Santa Maria
Santa Maria er en lille for livs nydere skøn by. Ikke med en boulevard med store shopping muligheder, men en lille intim by med smagen af Afrika. Små lokale restauranter hvor man kan nyde et fantastisk måltid for to bestående af tun bøffer med en flaske rødvin for under 150 kr. Eller internationale restauranter helt efter skandinavisk standard. Der er et skønt caféliv og generelt i byen mulighed for at købe det meste man har brug for 

Slogan for Kap Verde er "NO STRESS" og det er meget kendetegnene for Santa Maria. Her er ikke stedet hvor de store ting sker, men stedet hvor man finder sig selv og sine tanker og følelser. Stedet hvor man kobler af og bare er.
 
Kort over Kap Verde